BESTIL DIT FLUEGREJ IDAG BESTIL INDEN KL 10:00 Hvis du bestiller inden kl. 10.00, tager vi en dag af leveringen. Du har, mod betaling, også mulighed for at få pakken leveret på dit arbejde eller sågar hjemme privat. KVALITETS FISKEGREJ VORES LEVERANDØRER Vi har indgået et tæt samarbejde med en række af de bedste leverandører om salg af deres kvalitets fiskegrej. PISCATORS PASSION FOR LYSTFISKERIET Der er siden Izaak Walton et utal af fine poeter og dygtige skribenter som har filosoferet over og skrevet om lystfiskeri. Hos Piscatore deler vi denne passion …

Kategorier- hvor går turen hen!

Det er nemt at komme i gang – ”Turen” går til kysten, fjeldet, åen og elven

Havørred ved kysten

Fluefiskeri ved kysten efter havørred med bombarda er en super effektiv og fornøjelig oplevelse Læs mere »

På ørredjagt ved åen

Fiskeri efter bækørred og stalling i åen. Turen langs åen giver mange uforglemmelige oplevelser.Læs mere »

Vandretur på fjeldet

Tilhører du dem som elsker at vandre i fjeldet eller i naturen i øvrigt, kender du vigtigheden i at begrænse din oppakninglæs mere... »

Elven, åen og laksen

Laksen har sin egen særlige påvirkning på mange medlemmer af lystfiskernes broderskab.Læs mere... »

Oplevelser

Den korte vej til oplevelserne

Velkommen til Piscatore

Navnet Piscatore tager sit udgangspunkt i hovedpersonen fra Izaak Waltons ”Den Fuldkomne Fisker” her optræder en lystfisker ved navn Piscator.Læs mere..... »

Hvad vil piscatore.dk

Når Piscator, hos Izaak Walton bl.a. taler om ægte medlemmer af fiskesnørens broderskab er det ikke kun glæden ved og respekten for naturen …..Læs mere.... »

Hvordan handler du....

Det er nemt at handle på piscatore.dk. Du kan starte med at se dig omkring i butikken. Og måske finder du noget spændende! Inden du kan handle..Læs mere.... »

Dine varer er på vej....

Når du har godkendt din ordre sender vi dig en ordrebekræftelse pr. mail. Herefter ekspederer vi din ordre, dvs. pakker og sender den….Læs mere..... »

Udforsk

Få mere at vide, om udvalgte produktnyheder!

INNO Bombarda Flod

INNO Insulator

Produktet er føjet til indkøbskurven

Vis Kurv