Shimano Stradic Ci4+

Shimano Stradic Ci4+

1.899,00 kr.

STRADIC C14+ er et topklasse hjul med bagbremse fra Shimano. Fås her i str. 4000. Kuglelejre 5 + 1.

Vægt 310 gr. Leveres med ekstra spole.

 

 

Clear selection
SKU: 70001 STCi00000RA
Category:
Availability: In Stock

Det nye Shimano Stradic Ci4 + RA har det nyeste lette Ci4+ karrosseri materiale, et superstærkt, men alligevel let materiale, der forbliver pålideligt i selv de mest krævende situationer. Fantastisk udseende kombineres med enestående ydeevne inklusive Aero Wrap II-svingning for fremragende linjelægning.

Shimano Power Roller reducerer linjevridning. En stor fordel, når du bruger tynd mono eller fletline. Det unikke Fightin’-Drag-system muliggør nem justering af bremsen, mens du spinner fisken ind. I alt 5 afskærmede A-RB-lejer og et rulleleje leverer silkeblød ydelse og effektivitet. Hypergear transmitterer mere kraft fra håndtaget til rotoren, hvilket giver mere drejningsmoment og i sidste ende mere kraft.

Se mere om tekniske specifikationer og teknologier på Reel Technology

Bagbremsehjul

Shimanos bagbremsehjul er blandt de bedste på markedet. Alle bagbremsehjulene er udover selve bremsen også monteret med den såkaldte ”fight bremse” som er en formidabel løsning på nemt og hurtigt at kunne slække bremsen ved hug og hurtigt udløb af fisken.

Bagbremsesystemet er i sig selv et rigtig fin løsning som gør det bekvemt at slække på remsen uden at komme i eventuel konflikt med linen i og med at bremsen sidder bag på hjulet.

Mange kender sikkert til den hårdere kæbe som især laksen og havørreden udvikler om sensommeren og efteråret efter nogle uger i åen eller elven. Dette gør at det er en fordel at køre med bremsen hårdt spændt så at fisken kroges bedre ved hug. For ikke at miste fisken skal bremsen derfor løsnes hurtigt efter hug. Her kommer bagbremsen og særlig fight bremsen virkelig til sin ret, idet det er snildt og bekvemt at løsne denne uden at skulle have hånden frem foran på hjulet i nærheden af linen, men blot kan løsne bremsen bagerst på hjulet!

Bagbremsehjul vejer en anelse mere en de mere traditionelle forbremse hjul, men dette opvejes efter vore erfaringer ofte ved spin- og bombardafiskeri på kysten, åen eller i elven. Så prøv det og se om ikke det passer for dig også!

Se mere om Shimano Stradic Ci4+

Samt Elven, åen og laksen

Vægt 460-570 g
Størrelse N/A
Str.

2500, 4000

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shimano Stradic Ci4+”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Product has been added to cart

View Cart