Templedog – Red

Templedog – Red

31,25 kr.

Templedog – Red er et klassisk lakseflue mønster. En lakseflue med en betydelig krop, størrelse og vigtigst af alt, bevægelse i vandet.

Her bundet på 40 mm tube!

 

Clear selection
SKU: L017LT000TDR01
Availability: In Stock

Templedog – Red er et klassisk lakseflue mønster, bundet med polar ræv som vinger. En flue som har mange laks og havørred på samvittigheden.

Templedog-serien af fluer har udviklet sig til at blive en af de mest brugte og succesfulde laksefluer, særlig ved høj vandstand samt i pools og høler.

Den er særlig kendt og anvendt i Skandinavien, men har bredt sig til mange andre lande. Templedogs findes i en lang række af varianter og farvekombinationer, Bl.a. som denne Templedog – Red

Af andre varianter kan bl.a. nævnes; Templedog Black (den helt oprindelige) Templedog Yellow, Templedog Red, Templedog Green og mange flere.

Oprindeligt blev templedogen designet og bundet af den svenske fluebinder Hakan Norling, blev Templedog-fluerne skabt for at have en lakseflue med en betydelig krop, størrelse og vigtigst af alt, bevægelse i vandet. Historien vil endvidere vide, at vingen på den oprindelige Templedog Black, blev bundet af hår fra halen på opfinderens hund.

Templedog – Red fås her i 40 mm., men se evt. andre varianter på bl.a. Laksefluer – tubefluer

Se også Elven, åen og laksen

Prøv bombarda fiskeri i elven eller åen. Prøv det også på steder hvor du ikke kan nå med den traditionelle fluestang. I fossen, i hølen, nedenfor stryget eller blot som nedstrøms fiskeri.

Fluefiske med Bombarda

Prøv også at fluefiske med Inno Bombarda efter laks i elven eller åen

Med bombardafiskeri i elven når du ud til laksen på steder hvor det kan være svært med fluestangen. Ligesom det er fint for den som gerne vil fiske flue på vanlig stang. Prøv evt. en ophænger mellem 1/3 og 2/3 ovenfor ende fluen. Gerne en flue som er lidt mindre end ende fluen. https://piscatore.dk/product-category/fluer/laksefluer/

Bombardaflåd til elven kan gerne være flydende, Slow intermediate eller Intermediate eller som synkende. Alle 4 varianter fås i 3 forskellige vægtklasser. Se mere om synkehastigheder på https://piscatore.dk/product-category/flaad/

Knyt dit eget forfang af Yasei line ca. 1-1,5 x stanglængden. Brug den dobbelte blodknude til at ”tappere” forfanget. Dvs. knyt forfanget sammen med 3-4 forskellige linetykkelser startende med en 0.40 og slutte med en 0.28 eller 0.30 afhængig af temperament. https://piscatore.dk/product/fluorocarbon-yasei-predator-fra-shimano-50-m/

Se evt. lidt om Yasei linerne på Yasei linen

Knuder til sammenbinding af liner mv., herunder blodknuden: Diverse knuder

Se evt. flere laksefluer på https://piscatore.dk/product-category/fluer/laksefluer/

Se også Elven, åen og laksen

Vægt N/A
Størrelse 3,5 × 1 × 1 cm
mm

30 mm, 40 mm, 50 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Templedog – Red”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Product has been added to cart

View Cart