Dine varer er på vej….

Når du har godkendt din ordre sender vi dig en ordrebekræftelse pr. mail. Herefter ekspederer vi din ordre, dvs. pakker og sender den.

Hos piscatore.dk har vi valgt at tilbyde forskellige muligheder for valg af transportør og du vælger det selv ved ordreafgivelse.

Hos piscatore.dk anerkender vi vigtigheden i af begrænse vort forbrug af ressourcer og miljøpåvirkninger i øvrigt. Således forsøger vi bl.a. at optimere ressourceforbruget ved indkøb af varer såvel som ved levering heraf.

Piscatore.dk bestræber sig på at leverer fra dag til dag, dog vil der forekomme leveringer som løber op til ca. 3-5 dage afhængig af købets sammensætning, hensigtsmæssig logistik m.m. Modtager vi ordren inden kl. 10 starter ekspeditionen samme dag. Leveringstiden kan som nævnt være op til 3-5 hverdage regnet fra ordremodtagelse.

Hos piscatore.dk benytter vi os videst muligt omfang af genbrugsemballager og af emballager produceret af genbrugsmaterialer eller bio nedbrydelige materialer.

Vi er løbende på udkig efter tiltag som kan forbedre vor påvirkning på miljøet. Tag derfor heller ikke flere fisk end du kan spise….

Produktet er føjet til indkøbskurven

Vis Kurv