Elven, åen og laksen

Laksen har sin egen særlige påvirkning på mange medlemmer af lystfiskernes broderskab.

Og er man at finde blandt denne medlemsskare kommer man ikke uden om laksen. Det er noget ganske særligt at fiske efter denne fisk som blandt mange anset for at være den ypperligste af de ædle fisk og betegnes derfor også som fiskene konge. Der er skrevet ufattelige mængder af tekster og mindst lige så mange billeder af Salmo og mange lider af kronisk laksefeber.

Den kan være utrolig svær at lure i åen eller elven, men heldigvis lykkes det for de fleste på et tidspunkt i livet at snøre en af de blanke. En ting er dog sikkert en gang laksefisker, altid laksefisker!

Fluerne som præsenteres på Piscatore har alle fanget laks, det er helt sikkert. Udvalget er nøje sammensat af kendte og mindre kendte mønstre der alle har sin egen lille historie.

Fluestangen er den mest brugte men der findes en række teknikker uden brug af fluestang. Disse kan med fordel anvendes af alle som måtte have lyst til at fiske med flue efter laks uden brug af den ellers så velfungerende fluestang.

Prøv bombarda fiskeri i elven eller åen. Prøv det også på steder hvor du ikke kan nå med den traditionelle fluestang. I fossen, i hølen, nedenfor stryget eller blot som nedstrøms fiskeri.

Produktet er føjet til indkøbskurven

Vis Kurv