Hvad vil piscatore.dk…

”Piscatore ønsker at bidrage til udbredelsen af fiskeri med flue efter fisk som har fluer på menuen”

Når Piscator, hos Izaak Walton bl.a. taler om ægte medlemmer af fiskesnørens broderskab, handler det ikke kun om glæden ved, og respekten for naturen og dens forunderlighed, men især også om glæden ved fisk og det, at fange fisk!

En væsentlig forudsætning for fangst er, at være på rette sted, på rette tidspunkt og at benytte sig af passende (rette) ”fangstredskaber” og teknik!

Praktiseres dette med anerkendelse og respekt for naturen, har man (i ifølge Hr. Piscator) mulighed for at opnå status med titel af ”Den Fuldkomne fisker” blandt medlemsskaren af fiskesnørens broderskab.

Fiskesnørens broderskab tæller mange rundt om på planeten, med mange forskellige fiskemetoder og interesser. Fælles for os alle er en dyb passion for naturen, fisk, fiskeriet og de eventyr dette bringer.

Hensigten med piscatore.dk er at bidrage med viden og tilbyde produkter til gavn og glæde for den del af medlemsskaren, som interesser sig for fiskeri med flue og teknikker, hvor fluer med fordel kan anvendes.

Det er særligt fiskeri med flue efter laksefisk (laks, ørreder, stalling m.m.), som er i fokus hos piscatore.dk. De fluer, redskaber og grej som præsenteres på piscatore.dk, er nøje udvalgt efter kvalitet, egenskaber, innovation og design.

Bag mange af de mønstre som præsenteres står en række gode mennesker og medlemmer af fiskesnøres broderskab. Enkelte egne varianter er også blandt sortimentet. Traditionelle kendte engelske, irske og nordiske mønstre er naturligvis også at finde i udvalget!

Alle fluer er bundet af særdeles dygtige håndværkere udi i fluebinderkunsten og er i hovedsagen bundet i Afrika.

Blandt det øvrige sortiment, bestående af hjul, stænger, liner m.v. af stærke brands og kvalitetsprodukter, finder vi også det innovative danske Inno Bombarda flåd.

Bombarda fiskeri er en fantastisk og fangende teknik og et godt alternativ hvis man ønsker at fiske med flue og endnu ikke har anskaffet sig en fluestang.

Endvidere er bombarda fiskeri et godt supplement og ind imellem en fuldgod erstatning for fluestangen når geografiske forhold, vind og vejr sætter sine begrænsninger for fluestangen!

Det er således med stor glæde og taknemmelighed, at piscatore.dk har fået mulighed for at indgå samarbejde med stærke og kendte brands og leverandører, gode mennesker og medlemmer af lystfiskernes broderskab.

Det er vort håb, at du vil finde det interessant at gå ind i butikken, at du vil finde fluer og andet grej som vil bringe dig glæde og begejstring og give dig mange gode stunder ved vandet. Og at, hvis du lægger noget i kurven, at det må svare til dine forventninger!

Hos piscatore.dk modtager vi med største fornøjelse billeder og små anekdoter og beretninger om de oplevelser som du haft med diverse fluer og fisk m.m.!

Knæk og bræk!

Produktet er føjet til indkøbskurven

Vis Kurv