Indledning

Navnet Piscatore tager sit udgangspunkt i hovedpersonen fra Izaak Waltons ”Den Fuldkomne Fisker” (anno 1653), her optræder en lystfisker ved navn Piscator.

For de som har læst bogen er der ingen tvivl om Piscators passion for lystfiskeriet, samt for de oplevelser, glæder og forundringer som denne passion medfører.

Der er siden Izaak Walton et utal af fine poeter og dygtige skribenter som har filosoferet over og skrevet om lystfiskeri. Der filosoferes og skrives stadig uendelige mængder om hvad denne passion er for noget. Hvad den indeholder, betyder for, og giver dem, som kaster sig ud i denne lystfiskeriets forunderlige verden. Ingen nævnt ingen glemt, men netop fordi Piscator er en af de første vi kan læse om, er denne shop opkaldt herefter!

Det er vort ydmyge håb, at piscatore.dk, med udgangspunkt i fluer og fiskeri med fluer, kan medvirke til at udbrede kendskabet til lystfiskeriets verden. Ligesom vi håber piscatore.dk kan være med til at øge, understøtte og videregive den store glæde og positive livskvalitet, som lystfiskeri gennem årene har bibragt os! Og (som man kan læse sig til) også Piscator, hos Mr. Walton!

Fik i en tidlig alder stukket min fars gamle gule glasfiberstang i hånden på en sommerferie på Langeland.

Det satte gang i noget som har givet mig uendelig mange gode oplevelser i Danmark såvel som i primært de nordiske lande. Langs åer, elve, fjeldsøer og ved kysten. Her har jeg mødt mange ligesindede, med hvem jeg har delt mange gode timer og snak om og med fiskeri. Og således nyt medlemskabet af fiskesnørens broderskab lige siden.

Herfor er jeg uendelig taknemmelig og tak til jer alle. Må der endnu være os mange gode stunder forundt!

Velkommen!

Produktet er føjet til indkøbskurven

Vis Kurv